SKOG 4 – Mechelen 4

DoorJan Viaene

okt 7, 2024 196 views

We moeten starten met 2 reserven (Herman in Engeland en Carlo terug aan de beterhand na ziekte maar nog even wat rustig aan doen) , Vedat en Freddy : bedankt voor de komst ! 

op bord 1 was +- gelijke elo , Vedat had een jeugddspeler van 1585 (gevaarlijk dus)  , 3 was +- gelijk , Benny op 4 terug een jeugdspeler. 

Op bord 1 ging het gelijk op tot zwart een tactische fout beging , eerst een pion en daarna helemaal het noorden verloor . 

Op 3 juist het omgekeerde ; Freddy misrekende zich  in een scherpe stelling en dat was  dodelijk. 

Op 4 gebruikte Benny een goede taktiek tegen een jeugdspeler : kalmpjes aan en wachten tot er een foutje komt. En dat kwam er , Benny werkte af naar een gewonnen pionneneindspel. 

Bleef Vedat over ; ik had eerlijk grote moeite om die stelling te evalueren. Er kwam uiteindelijk een toreneindspel op het bord : door 2 van onze betere spelers bekeken en volgens de ene helemaal verloren voor Vedat en volgens de andere moeiteloos remise. Je begrijpt dat ik vooral op dame Fortuna rekende. Maar Vedat vond een goeie voortzetting en zijn jonge tegenstrever wist niet meer hoe verder te zetten. Remise en winst voor de ploeg. Herman en Carlo kunnen tevreden zijn ! 

2 reactie op “SKOG 4 – Mechelen 4”
  1. Tevreden? Beretrots, ja! Of zoals Mark al zei: “Top, mannen!”

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *