Algemene vergadering

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jun 13, 2007 203 views

De algemene vergadering van voorbije dinsdag was weer een gezellige bedoeling. We overliepen het voorbije jaar op sportief vlak (met als hoogtepunt de eerste plaats van SKOG1 in de Zilveren Toren en als laagtepunt de degradatie van SKOG3 in de Interclub), het financiële verhaal, de jeugdwerking en nog veel meer.
_LEESMEER_


Er werd ook al een vooruitblik geworpen naar het komende seizoen: komende dinsdag starten we met het vernieuwde zomertoernooi, waar je elke avond 3 partijtjes speelt van 30′ KO.

En dan was het, tussen de chips en de nootjes door, tijd voor de prijsuitreiking. Winnaars van zomertoernooi, neventoernooi, opdrachtschaak, blitzcriterium, beker adams en clubkampioenschap kregen een enveloppe mee naar huis. Lino won de nieuwe prijs voor de Skogger die het meeste punten behaalde in Interclub en Zilveren Toren. Bart VT ging aan de haal met de schoonheidsprijs dankzij deze partij.

Inschrijven voor het clubkampioenschap kan nu al. Lidgeld betalen kan op dit rekeningnummer: 068-2328118-48

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *