Brasschaat en Tsjechië

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

aug 18, 2015 176 views

Terwijl de 9 Skoggers (negen, want Tony en Frank bevestigden ondertussen ook voor het clubkampioenschap) een matige ronde speelden in Brasschaat, vinden we Heidi en Carlo terug in het net iets verdere Tsjechië._LEESMEER_

Frank verloor van clubgenoot Daniel en ook Benjamin moest de wet van de sterkste ondergaan tegen Docx. Ook Luc ‘een centrum heb ik niet nodig’ , Jan ‘dat meiske wist steeds te ontsnappen’ en Ghislain ‘met 0/3 ben ik op schema voor een ratingprijs net zoals vorlg jaar’ verloren hun partij. Patrik was de enige Skogger die de punten deelde met zijn tegenstander. Naast Daniël haalden ook Tony en Lino een vol punt binnen. En wie zich afvraagt waarom we Willem zullen missen, moet dringend eens in Brasschaat zijn partijen gaan bekijken!

Als we onze aardbol een duizendtal kilometer doordraaien, komen we terecht in het ‘Olomouc Chess Summer 2015‘-toernooi waar Heidi en Carlo de Tsjechen zullen leren kennismaken met Mortsel. Heidi speelt in het open toernooi, kon in ronde 3 winnen tegen een lager geklasseerde speler, maar moest voor de rest knokken tegen 1800 a 1900-ders. Tussenstand: 1/4. Carlo treedt op in de Seniorengroep en doet het er uitstekend. Hij heeft nu al 9 partijen gespeeld zonder nederlaag (incl. Charleroi) en won gisteren tegen een hoger gekwoteerde speler. Tussenstand 2,5/4.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *