Pascal dobbelt het best

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

apr 15, 2009 322 views

16 Skoggers werden bereid gevonden om voor elke zet met een dobbelsteen te smijten die bepaalt welk stuk mag worden verzet. Hilariteit verzekerd.
Bij het ingaan van de laatste ronde waren er 3 leiders: Jan S, Wim C en Pascal. Wim verloor echter van Tanguy, zodat Pascal en Jan S samen eerst eindigden met 7/9. Zoals het de gewoonte is in het alternatief toernooi worden er dan testpartijen gespeeld om de winnaar van de avond te bepalen._LEESMEER_ In de eerste 2 testpartijen werd het 1-1, in de volgende 2 werd het terug 1-1, maar in de derde ronde trok Pascal het laken naar zich toe met 2-0.

Volgende week wordt de kwalificatieronde van de Beker Adams gespeeld, maar vermits er exact 32 inschrijvingen zijn, is iedereen automatisch gekwalificeerd! Daardoor kan er volgende week vrij geschaakt worden in het neventoernooi, of blitz, of wie er niet genoeg van kreeg dobbelsteenschaak. De paringen van de Beker volgen deze week op deze site.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *