Pascal in topvorm

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jun 13, 2019 247 views

Amper een week na de Bekerwinst, kon Pascal een nieuwe toernooioverwinning boeken tijdens de laatste ronde van het Rapidcriterium. De 'Danielse' score van 6,5/7 doet een walk-over vermoeden, maar dat was het allesbehalve. Elk van de 7 ronden belandde Pascal in een eindspel waar pas toen de beslissing viel. Alejandro leek in de laatste ronde het feestje nog te verknallen maar in het diepe eindspel trok Pascal de verloren sitautie nog helemaal recht. Daniel bleef na de nederlaag tegen Pascal alles winnen en strandde zo op 6 punten. Tony moest enkel punten afgeven tegen Pascal en Daniel en eindigde dus met 5 punten derde.

Daniel (180p) was al ongenaakbaar in de eindstand van het criterium. Pascal (166p) en Tony (149p) vullen dankzij hun uitslag van dinsdag het podium verder aan. In de elocategorieën zijn Pascal (-2000), Patrik (-1800), Jacques (-1600) en Jef de prijzenpakkers.

Over prijzen gesproken: volgende dinsdag worden alle winnaars van het voorbije seizoen beloond voor hun prestaties, blikken we samen even en kijken vooruit naar het nieuwe speeljaar. Wees er zeker bij! Oh ja, en na afloop stallen we een mooi aanbod van tweedehands-schaakboeken tentoon die aan een miniprijsje van jou kunnen zijn.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *