Enkele blitztoppers, zoals Daniël, Werner en Nils, waren niet aanwezig zodat een groot aantal subtoppers de kans mooi zagen om deze blitzavond als winnaar af te sluiten. Pascal, Roger, Stijn, Wim, Ricky, Jan en gastspelers Tanguy en Jef E wisselden elkaar constant af op de eerste borden._LEESMEER_ Bij het ingaan van de laatste ronde stonden de bekerfinalisten van vorige week, Pascal en Roger, samen aan de leiding. Beiden verloren echter hun slotpartij en werden zo nog ingehaald (erop én erover) door vier andere spelers: Tanguy, Wim, Stijn en Ricky. Van hen bleek Wim over de meeste weerstandspunten te beschikken en mocht zich dus kronen tot overwinnaar van de avond.
In het blitzcriterium was Daniël al zeker van de eindoverwinning.
De ratijgprijzen, die ook binnen 2 weken worden uitgereikt tijdens de Algemene Vergadering, gaan naar Ricky (-2000), Tobias (-1800) en Kenneth (-1600).

En volgende week? Dan spelen we carrékes. Niet met confituur, maar in groepjes van 4 spelers van gelijke sterkte wordt een mini-toernooitje gespeeld.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *