Zomertoernooi 2022

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jun 22, 2022 279 views

Wow, zo veel volk tijdens een AV hebben we nog niet veel gezien. Maar die 30 aanwezigen hadden helemaal gelijk: het was een gezellige en boeiende avond waarbij de vele prijswinnaars in de bloemetjes werden gezet, waarbij werd gediscussieerd en gelachen en waarna nog tot in de vroege uurtjes nagepraat werd aan de toog. Maar de algemene conslusie was duidelijk: ondanks Corona gaat het zeer goed met SKOG!

Daarmee werd het seizoen mooi afgesloten en kunnen we starten aan het seizoen 2022-2023. En dat doen we volgende week al met de start van het Zomertoernooi. We halen daarvoor onze klassieke formule terug van stal: Elke dinsdagavond spelen de aanwezigen drie partijen tegen drie verschillende tegenspelers. De drie partijen worden respectievelijk gespeeld met 5′ KO, 25′ KO en 60′ KO. Vooraf aanmelden via de website is niet nodig, zorg gewoon dat je aanwezig bent om 19u55.

Maak er een mooie (schaak)zomer van!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *