Met een knappe 1-5 overwinning bij KASK 1 tekende SKOG1, voor het eerst met Wout erbij, voor de enige Interclubzege van onze teams. SKOG 2, 3 en 4 verloren voor de derde keer op rij maar zijn in hun reeks niet de enige teams met een brilscore (of weinig matchpunten). Nog geen reden tot paniek dus. Wel zorgde verwarring over de precieze speellocatie voor een ongelukkig forfait bij SKOG 3. SKOG 5 was bye en de jeugdploeg van SKOG kreeg een droge 4-0 aangesmeerd bij Schoten.

8 reactie op “3de ronde Interclub: alleen SKOG 1 wint”
 1. Fantastisch van Tobias : simultaan KASK en Temse ! Spijtig dat hij in Temse verloor , maar zijn winst in KASK maakt dat ruim goed. Deed je dat per fiets, Tobias ?

 2. “…niet de enige teams met een brilscore”. Mogen wij het geacht publiek er op attent maken dat onze ploeg Skog 2 een matchpunt heeft veroverd, reeds tijdens R2 en wij beschouwen dergelijke waarschijnlijk weliswaar goedbedoelde maar niet pertinente opmerking als zijnde onhandig, kwetsend, laaghartig en schade berokkenend aan onze goede naam en faam. Wij zullen ons eerstdaags in ploegverband beraden over eventueel te vorderen schadevergoedingen, en zullen u ten gepasten tijde laten weten.

 3. Een zeer harde nederlaag voor KASK het einde is idd heel dichtbij Jan! Als je in een ploeg moet spelen met twee spelers die grootvader zijn 🙂 dan komt dat niet goed! Wat de partijen betreft vind ik dat jullie de verdiende winnaars zijn !
  Enkel Wout stond slecht maar zijn tegenstander speelde alles a tempo! dus das niet gezond dat kon er maar ene ! en die is heen gegaan (Leo)
  Zelf had ik in het begin van het seizoen al gezegd dat ik niet ging spelen tegen mijn ex club

 4. @Alain: wat ik niet goed begrijp, is dat Jef Engelen en Dimitri Logie niet meedoen. De vorige jaren waren dat toch vaste spelers…

 5. @Alain: wat ik niet goed begrijp, is dat Jef Engelen en Dimitri Logie niet meedoen. De vorige jaren waren dat toch vaste spelers…

 6. @Jan: Dimitri Logie is een van de vaste arbiters in de NIC… Vorig seizoen was dat ook zo.

 7. @Jan,
  Dimitri Logie is idd een van de vaste arbiters en zal waarschijnlijk niet spelen Engelen zag het niet zitten om nog te spelen dan schiet er niet veel volk meer over!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *