Traditioneel gaan we na de laatste Interclubronde gezamelijk eten ter afluiting van het seizoen. Dze keer gaan we dat doen in De Vlegel (op 100m van de club). We spreken daar om 20u af zodat de spelers op verplaatsing tijd genoeg hebben om naar Mortsel te komen. Laat je naam hier ten laatste vrijdag 20u achter als je mee gaat. Zoals steeds: de club betaalt het drinken, het eten betaalt ieder zelf.

Ondertussen zijn alle IC-kaarten wel al gelegd. We wisten al dat SKOG II zich zondag gered had met een mooie overwinning. Nu weten we ook – na een geactualiseerde stand – dat SKOG I mathematisch zeker zakt. Het was voor 'den één' een jaar vol tegenslag en spelers uit vorm, maar de drang om volgend seizoen met (minstens!) een ploeg te promoveren is enorm!  SKOG III en V eindigen mooi in het midden, SKOG IV had het moeilijker en eindigde in de tweede helft.

12 reactie op “Afsluitdiner Interclub”
  1. Waarom gaan we niet eens naar een Chinees restaurant,zoals bijv.New Capital in Mortsel ?

  2. Ik moet aannemen dat de eerste keuze voor de plaats van handeling ivm het etentje zondagavond, ons eigenste beste theatercafé was ? Misschien was 20h00 voor hen te laat ?

  3. Neen, persoonlijk vind ik de keuken in het Theatercafé niet echt mijn meug, en is de bediening heel traag. Da’s een persoonlijke mening natuurlijk. En de Vlegel is vlakbij.

  4. ik ben het eens met Carlo. Uiteindelijk zijn we in het theatercafe ’thuis’.

  5. Het aanbod van gerechten in het Theatercafé laat,zoals Pascal het verwoordt,te wensen over en de bediening is er inderdaad erg traag en het is ook aan de dure kant.De Vlegel lijkt me een uitstekend alternatief.

  6. Het Theatercafé biedt een “wereldkeuken” aan, maar de keuze is uiteindelijk beperkt: 8 hoofdgerechten (de rest tel ik even niet mee, omdat we toch niet gaan om een kleine hap of iets dergelijks). De Vlegel biedt 3 wok, 4 kip, 3 grill, 4 vlees, 3 oven- en stoofpotjes, 5 vis (waarvan 3 scampi) en 3 mossel (enkel seizoen weliswaar), in totaal dus 25 hoofdgerechten. Nog niet eens meegerekend: 19 (of 7) pastagerechten (1 lasagne, 6 soorten spaghetti of penne of tagliatelli), terwijl het Theatercafé in het geheel geen pasta’s serveert.
    Verder: De Vlegel kun je reserveren en blijft tot 23 uur open, Theatercafé kun je niet reserveren (het zal er toevallig net eens druk zijn en dan sta je daar) en dat sluit om 22 uur.
    Wat dat “thuis” zijn betreft, dat is vooral het gevoel dat we hebben omdat wij er al zolang komen. Maar intussen zijn er wel verschillende uitbaters geweest, elk met hun eigen visie én keuken. Vroeger was het vanzelfsprekend om daar ons “slotfestijn” te houden, omdat er plaats was en voldoende keuze. Dat lijkt me nu niet gegarandeerd. Volste respect voor de huidige mensen, maar hun visie geeft ons minder mogelijkheden, zo lijkt mij toch.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *