Ronde 3
De mooiste uitslag in ronde drie kwam van Ghislain die een vijfhonderd punten hoger gerangschikte tegenstander overspeelde. Verder scoorden enkele SKOG’ers hun eerste punten van het toernooi: Hendrik (een GSM-winst), Johan, Heidi en Bart die won van Yannick.
_LEESMEER_

Benjamin, Tobias en Gert moesten het tegen sterkere tegenstanders opnemen en verloren. Nikolaas, Patrik, Carlo en Frank hadden een op papier zwakkere tegenstander maar alleen Carlo kon winnen, de rest verloor eveneens.

Ronde 4
In de vierde ronde waren er opnieuw twee partijen tussen SKOG’ers. Heidi speelde een goede partij en had lange tijd de betere kansen tegen Benjamin maar ging uiteindelijk in de fout en verloor. Johan leek stilaan de grootste moeilijkheden te hebben overwonnen tegen Tobias toen plotseling zijn toren in een open stelling geen enkele zet meer bleek te hebben en dus samen met de partij verloren ging.

Verder behaalden Gert en Frank hun eerste overwinning, verloren Carlo, Ghislain, Patrik en Yannick, speelde Nikolaas en Bart remise en won Hendrik zijn tweede partij.

Klassement
Carlo, Tobias, Benjamin, Hendrik en Ghislain 2 punten
Nikolaas, Frank, Gert en Bart 1.5 pts.
Patrik, Johan en Heidi 1 pt.
Yannick 0 pts.

Het volledig klassement kan samen met de uitslagen en paringen gevonden worden op de Website van het toernooi.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *