Ronde 5
Eén onderling duel in ronde vijf: Ghislain miskeek zich in de opening tegen Tobias en verloor al snel een stuk, daarna de partij. De wildste partij van de ronde was die van Gert. Hij kreeg met zwart een stukoffer tegen, gevolgd door een op het eerste zicht overweldigende koningsaanval. Gert verdedigde echter uitstekend en toen de witspeler een minder nauwekeurige zet deed profiteerde hij om de winst binnen te halen.
_LEESMEER_
Verder wonnen ook Carlo, Nikolaas, Patrik en Johan. Benjamin en Frank speelden remise, de anderen verloren.

Ronde 6
Ook in de zesde ronde was er één onderling duel: Nikolaas en Benjamin speelden remise. Remises waren er ook voor Johan, Heidi en, alweer, Frank.
Verder was het geen goede ronde voor de SKOG. Zowel Tobias als Bart gaven een betere stelling uit handen en ook Carlo, Gert, Hendrik, Ghislain en Yannick verloren. De enige overwinning kwam van Patrik.

Klassement
Nikolaas, Patrik, Carlo, Tobias en Benjamin 3 punten
Frank, Gert en Johan 2.5 pts.
Hendrik en Ghislain 2 pts.
Bart en Heidi 1.5 pts.
Yannick 0 pts.
 

2 reactie op “Antwerp Winter Open (dag 3)”
  1. Na een Caro-Kan deed mijn tegenstander het stukofer op e6. Uitstekend verdedigd? Mmm, Steven Geirnaert maakte in de analyse brandhout van mijn stelling, heb ik horen waaien. Zou best kunnen want Fritz gaf wit ook ergens +1.00 à +1.50.

  2. Ghislain wint (opnieuw) tegen een 300+ tegenstander.Wordt misschien een goeie gewoonte??

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *