Het belangrijkste nieuws kwam gisterenavond uit reeks 5 van het clubkampioenschap waar Bart in een vooruitgeschoven partij Rudi versloeg en daardoor in extremis over Frank springt. Een knappe prestatie als je weet dat Bart de play-offs aanvatte met een derde plaats in het klassement. Proficiat Bart! Volgend jaar afspraak in reeks 4!
Volgende week worden de laatste partijen van dit clubkampioenschap gespeeld. In reeks 2 zal dan de beslissing moeten vallen.
Inschrijven voor de Beker Adams kan trouwens nog steeds.

7 reactie op “Bart kampioen reeks 5!”
 1. Een verdiende titel. Bart was duidelijk de sterkste van de reeks. Als we volgend jaar 4a en b hebben wordt het voor hem misschien afspraak in reeks 3!

 2. Zeker en vast, al had jij wel een supervoorronde (8,5/9). De onderlinge match van de play-offs was duidelijk beslissend.

 3. Dank voor de lovende commentaar van Frank.
  Maar eerlijkheid gebiedt te zeggen dat wij onderling eigenlijk geen partij hebben gespeeld.
  Een forfait enerzijds en een blunder op zet 5 anderzijds kan je immers moeilijk schaken noemen.
  Dus dit indachtig …
  Tenslotte waren er onbetwistbaar ook nog wel enkele andere titelkandidaten die finaal vooral pech hebben gehad.

 4. Morgen valt de beslissing in reeks 2. Er zijn drie partijen, dus in totaal 27 mogelijke combinaties van uitslagen. Als ik goed geteld heb zijn er daarvan twintig waarbij Frank kampioen wordt en zes waarbij ik kampioen wordt. Bij de laatste combinatie hebben we evenveel punten, ook in alle scheidingssystemen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *