Beker Adams

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

apr 2, 2012 134 views

De Interclub- en Zilveren Toren-competitie zitten erop, en ook het clubkampioenschap eindigt dinsdag. Tijd om vooruit te kijken dus. Op 10 april spelen we alternatief schaak (de formule wordt nog meegedeeld), op 17 april blitzen we tijdens de 3de ronde van het blitzcriterium en op 24 april starten we met de Beker Adams om te zien wie de opvolger wordt van Pascal.

In de marge bij ‘actueel’ vind je de deelnemerslijst (spelers die zich inschreven via het prikbord ontbreken mogelijk nog in deze lijst). Gelieve ook iets te laten weten als je niet meespeelt. Er is een kleine wijziging in het reglement tegenover de voorgaande jaren: de plaatsen in de paringstabel zullen geloot worden, en dus niet meer bepaald worden volgens het stramien 1-32, 2-31, etc. Uitzondering zijn de 8 reekshoofden die elkaar pas in de kwartfinale kunnen ontmoeten. Inschrijven maar!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *