Belgisch Kampioenschap

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

jul 4, 2011 267 views
10 reactie op “Belgisch Kampioenschap”
 1. Voor wie de SKOG’ers wil terugvinden in de uitslagen en klassementen: de achttien zijn Daniël, Werner, Alain, Jan, Pascal, Nikolaas, Frank, Lino, Wout, Carlo, Hendrik, Enrique, Tobias, Benjamin, Gert, Kenneth, Johan en Heidi.
  Er zijn 165 deelnemers, dus zo’n 11% komt van de SKOG!

 2. SKOG’ers live te volgen tijdens ronde 4: Daniël (bord 4), Werner (bord 8), Jan (bord 9), Frank (bord 15) en Alain (bord 17).

 3. Er kan vanaf nu ingezet worden op mijn eerste zet van vandaag !

 4. Maak er maar 17 skoggers van Tobias, Enrique is geen lid meer van de familie.

 5. Een ding is zeker: er zit wat roest op mijn openingsrepertoire. Tot nu toe nog net niet afgestraft…

 6. Das heel normaal Jan er worden daar nonstop stellingen niet gewonen van +5 en meer ! we zijn geen spelers van 2400+ he daar is het hopeloos als je daar slecht staat is het afgelopen .Of bv als je kijkt naar Stefan als je die een gewonnen stelling geeft kan je het meesal ook vergeten !
  waarom denk je dat ik nonstop uit de boekjes ga er moet dan geschaakt worden en niet wie kent het meeste !
  Gert goed idee voor een van de volgende partijen misschien 🙂 straks speel ik al niet tegen een jeugdspeler dat scheelt ook al veel …

 7. Als er roest op zit, wil dat wel zeggen dat je een ijzeren repertorium hebt. Dat is alleszins beter dan het mijne dat maar met spuug en pritt aan mekaar hangt.
  Gisteren was het weer van dattum. Zitten prutsen in de opening en het pas in het eindspel kunnen rechttrekken.

 8. De spectaculairste en alleszins mooiste zet van de vier tot nu aan mijn bord gespeelde partijen kwam gisteren van Heidi tegen mij met haar verbluffende verdedigingszet 35. Lc8-La6. Ze moet dat bij gelegenheid aan de geïnteresseerden maar eens tonen aan een bord. Een zet die haar bovendien redde, en een dreigende nederlaag in een remise omboog.

 9. Ah Jan, het is maar op je openingsrepertorium dat er roest zit.Bij mij is dat op mijn middenspel en eindspel, plus mijn grote teen(jicht) en mijn droge keel(vandaar die jicht).

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *