Berlin Flash, 10de ronde

Avatar foto

DoorHerman Callens

mrt 22, 2018 262 views

Een flitsverslag ‘uit’ Berlijn. Good old Kramnik versloeg vandaag collega rode lantaarn Aronian. Je kunt alvast niet zeggen dat hij geen animo brengt. Helemaal bovenaan hield Caruana naaste achtervolger Mamedyarov in bedwang. Als niemand de Amerikaan kan vloeren, sterker, als de Amerikaan nog eerder ieder ander dreigt te vloeren, dan wordt het almaar moeilijker om hem van de eindzege af te houden. Ook de twee resterende partijen, DingSo en GrischukKarjakin eindigden onbeslist. In de stand verandert er dus niet zo veel. Alleen onderaan is er wat beweging, waar de 3 ex-aequo’s van gisteren vandaag netjes gescheiden worden: Kramnik op 6 met 4,5/10, So op 7 met 4/10 en Aronian op 8 met 3,5/10.

 

Een reactie op “Berlin Flash, 10de ronde”
  1. Oeps, weer een pareltje van Kramnik. Geef toe, voor het publiek alleen al was Kramnik een betere keuze dan het studeerkamerschaak van Vachier-Lagrave. Seffens Fabi-Vlad .. ik verwacht geen remise, tenzij een late technische remise. Kramnik moet winnen, wil hij een kleine kans behouden om het tornooi te winnen. Ik gok op zege voor Caruana want Kramnik gaat meer risico moeten nemen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *