BJK 2023 Dag 4 & 5

DoorKenneth Cauwenberghs

feb 24, 2023 519 views

Op woensdag 22 februari stonden er 2 ronden op het programma.
De eerste ronde van de dag kwam ((mja)) uit tegen Wout Verboven. Door slecht afruilen kwam ((mja)) een pion en later een 2e pion achter. Zijn tegenstander werkte dit uitstekend af.
De tweede ronde van de dag liet Maarten zijn dame vangen. Echter wist hij dit zo af te wikkelen dat hij 2 pionnen had voor een licht stuk. Even later vond ((mja)) zijn tegenstander dat hij dit stuk moest teruggeven voor deze 2 pionnen. Nu was het verder zijn tegenstander dat verkeerd afruilde, zodat ((mja)) 2 pionnen voorkwam. Dit werd prompt opgegeven door ((mja))’s tegenstander.

Op dag 5 stond er 1 ronde en een blitztornooi gepland. ((mja)) werd tegen Tyani De Rycke gepaard. De partij heeft lang geduurd, voor de slechts 16 zetten. Er was nog steeds niets gebeurd op het bord, waarbij beide personen remise overeenkwamen.

Het blitztornooi: hierbij deden 2 skoggers mee. Nl. ((mja)) en Kenneth. Beiden eindigden met respectievelijk 6/9 en 4/9.

Op vrijdag staat er 1 ronde gepland, waarbij ((mja)) op bord 12 zit.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *