Eén ding is zeker: wie de gongslag bij de start van 'ons' BK niet heeft gehoord, moet dringend naar de oorspecialist. En wie het koud had in de toernooizaal heeft ongetwijfeld een probleem met de bloeddruk. Maar los daarvan zijn we erg blij dat het BK, na zoveel maanden van voorbereiding, vlot van start is gegaan. Op Schaakfabriek en Belchess2015 vind je de volgende dagen foto's en verslagen. Op onze site kijken we speciaal naar de prestaties van onze eigen clubleden. En die waren niet slecht!

_LEESMEER_

Carlo, Bert en Jeremy wonnen hun partij, laatstgenoemde zelfs tegen iemand met 200 Elo-punten meer. Willem hield Daniël al na 12 zetten op remise en Dries snoepte Robert Schuermans eveneens een half puntje af. Verdere remises waren er voor Luc en Frank. Jacques en Rudi verloren wel, maar van sterkere tegenstanders. Patrik verloor dan weer van een veel lager gekwoteerde tegenstander; hij moet duidelijk nog op schaakdreef komen. Nikolaas komt pas vandaag in actie. Helaas was er ook minder goed nieuws: Jan Viaene moest in extremis afzeggen wegens het plotse overlijden van zijn broer. We wensen Jan en familie veel sterkte in deze moeilijke dagen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *