Vandaag eindigt het BK in Niel. Van onze club heeft Daniel (6,5/8) kans op toernooiwinst in de Open reeks, maar dan moet hij wel voorbij Jasper Beukema. Bovendien heeft co-leider Tikranian momenteel de beter scheidingspunten, dat kan dus nog tellen worden. Patrik staat op 4,5, Carlo, Jan en Lino op 4, Jacques op 2,5 en Jeremy op 2. Vooral Jan mocht de nadelen van het versneld Zwitsers de voorbije dagen ervaren (zie commentaar bij vorig BK-bericht). In de Open reeks is Mher Hovhannyssian nu al zeker van de titel. Docx en Dgebuadze maken vandaag uit wie runner-up wordt.

7 reactie op “BK actueel: laatste ronde”
  1. Eerste scheiding is onderlinge partij en die heeft Daniel gewonnen. Bij winst is hij dus zeker kampioen.

  2. Om 15 uur waren ze aan een pionneneindspel bezig met gelijk materiaal maar ongelijke stelling :-). Toen ging al een tijdje rond dat Tikranian Nederlander is en dat Daniël genoeg zou hebben aan remise voor de titel en deelname aan de Expertreeks, volgend jaar. Maar of hij dat wist?

  3. Om 15 uur waren ze aan een pionneneindspel bezig met gelijk materiaal maar ongelijke stelling :-). Toen ging al een tijdje rond dat Tikranian Nederlander is en dat Daniël genoeg zou hebben aan remise voor de titel en deelname aan de Expertreeks, volgend jaar. Maar of hij dat wist?

  4. De toernooiwebsite gebaart nog steeds van ‘krommenaas’. Het is nu 21u18 en ik mag toch veronderstellen dat de partijen ondertussen allemaal zijn afgerond? Jammer dat de supporters die vanop afstand willen volgen, dat niet kunnen.

  5. Ik begin mij stilaan te verzoenen met het feit dat we nooit zullen weten of Daniël het BK won. Dat het BK 2017 zal verdwijnen tussen de mazen van net van de schaakgeschiedenis. En dat ze bij de Liga al in hun beddeke zijn gekropen terwijl heel SKOG al een hele namiddag en avond zit te F5’en.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *