BK Lommel zit erop

Avatar foto

DoorJan T'Sas

jul 9, 2012 315 views

5/9. Met die – typisch Zwitserse- score mogen Benjamin en vooral Hendrik tevreden zijn na het BK (tenzij ze het zelf tegenspreken natuurlijk). Carlo haalde na een slechte start toch nog 4/9. De laatste ronde gaf bovenaan in de Open Reeks geen verrassingen meer, hoewel kampioen Van Eetvelde zijn laatste partij wel verloor. Positief aan dit toernooi was de mogelijkheid om dagelijks tientallen partijen online te volgen. Al is het natuurlijk niet prettig voor het oog van het internetpubliek te verliezen met een blunder (vraag het maar eens aan Robert Schuermans).

Bij de Experten haalde Tanguy Ringoir het met een vol punt voorsprong en een GM-norm. Een goed gestarte Stefan Docx verloor van de kampioen in de laatste ronde. Dgebuadze en Malakhatko eindigden samen tweede, op de voet gevolgd door Bart Michiels.

Een reactie op “BK Lommel zit erop”
  1. De nieuwe elo’s van juli zijn herberekend, deze keer inclusief het BK. Danzij dat BK stijgt Hendrik liefst 135 punten. Doe zo verder Hendrik

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *