BK of OB?

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

apr 8, 2011 143 views

Het zonnetje schijnt en de toernooiaankondigen voor de zomer kondigen zich al aan. Tijd om even vooruit te lopen. 2 grote kleppers worden het Belgisch Kampioenschap (2 t.e.m 10 juli) en het Open Brasschaat (20 t.e.m. 28 augustus). Waar zien we jou? Doe de poll!

2 reactie op “BK of OB?”
  1. Ik lees in Actueel dat Kim Neven vandaag verjaart. Proficiat Kim, je laatste twenjaar. Het systeem brengt wonderbaarlijke herinneringen met zich mee. Mensen die wij 4 of 8 jaar of langer nooit meer gezien hebben, verschijnen plotseling voor ons geestesoog en komen onze club binnen zonder dat ze het zelf beseffen. Doet onze webmaster dit doelbewust of is dat een walking the dead ? Staat daar een verjaring op ? Hoe werkt dat systeem ? Ik vind het allemaal niet zo erg, maar hoe ver ga je terug in de tijd onder het artikel “actueel” ? Kim, als je tijd hebt wil ik je wel een Bolleke trakteren op het Gemeenteplein. Mijn tlfnr : eerst inloggen ! Maar je ziet het, via het forum van de skog kan er heel veel.

  2. @Carlo: het was zeker niet doelbewust. De ex-leden worden er vanaf nu uitgefilterd. Je zal Kim dus niet meer zien verschijnen…

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *