Las u dat als chillen in Brasschaat? Nou, dat is relatief, natuurlijk. De eerste ronde verliep namelijk niet onverdeeld rimpelloos voor onze SKOG’ers. Enkel Daniel en Patrik wonnen, Herman, Jan, Carlo en Mark verloren, waarbij nog aan te tekenen valt dat het Patrik was die  Herman zijn nul bezorgde (of Herman Patrik zijn één, zij het geheel en al ongewild). Van je clubleden moet je het hebben! Onze 7de deelnemer, ((mja)), speelde niet: zijn partij is verplaatst naar vrijdag 20 uur.

Wilt u de zaak volgen, zoek dan niet naar live games op deze of gene site, maar kom bij voorbeeld ter plekke kijken. Voor tornooinfo en dagelijkse resultaten: https://guybaete.wixsite.com/braschil2022

3 reactie op “Braschil 2022”
  1. Hallo, gisteren had ik 38.7 ° Celsius, en moest noodgedwongen uit het tornooi stappen. Ik meldde me nog aan in Brasschaat, toen kende ik mijn temperatuur nog niet. Ik duizelde van links naar rechts. Maar iedereen zag in dat dit niet zou lukken. Mark bracht me terug naar huis, bedankt !
    Succes, skoggers voor de rest van het tornooi.

  2. Graag gedaan, Carlo. Beterschap, topper! Tot snel in of boven het Theatercafé!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *