Het open toernooi van Brasschaat is aleer ten einde. Zowel Benjamin als Daniel wonnen hun laatste partij en zij worden met zes punten de beste SKOG'ers. Benjamin is daarmee ook tweede in de categorie tot 2200.  Tony ging met 5.5 de laatste ronde in, maar verloor dan en grijpt naast de prijzen. Wel nog een derde prijs voor Ghislain in de categorie tot 1600, na een mooie winst in de laatste ronde. Nieuwe SKOG-speler Jan De Geest werd in diezelfde categorie tweede na een remise (uiteraard) tegen Tobias.

_LEESMEER_

De TPR toont soms beter wie een goed of slecht toernooi gespeeld heeft. De meest in het oog springende prestatie is die van Luc. Hij scoordde 4 op 6 in de eerste zes ronden en verliet dan het toernooi met een TPR van 2042. Ook Ghislain zette een prestatie neer die 180 punten boven zijn rating was; hij eindigde met 5 op 9. Frank en Tobias hadden uiteindelijk ook vijf punten, maar met een relatief slechte TPR. De eindstand van het toernooi is te vinden op de toernooisite.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *