3 reactie op “Carlo houdt SKOG recht in Aalst”
  1. Euh Carlo .. ik gaf niet op maar werd gewoon mat gezet. OK, misschien is er geen semantisch verschil 🙂
    Tja, in een geweldige stelling nochtans kon ik het weer niet laten een stuk te offeren. Waarschijnlijk is het wel gewonnen met dat offer maar ik ben jammer genoeg Fritz niet (de jonge Poelman vond wel een ijzersterke voortzetting – moet dit nog checken). Een beetje uit kwaadheid op mezelf vertikte ik nadien nog zetherhaling, en op het eind was ik te trots om met mijn koning uit de weg te gaan en kwam zo nog in een matnet terecht … Ik had over en weer Kg7/g8 moeten spelen want mijn tegenstander had niks anders dan deze schaakjes omdat hij anders zelf mat in één zou staan. Dus i.p.v. twee keer een 100% zeker halfje te nemen, ben ik bijna bewust met de neus tegen een dichtslaande deur gaan slaan. Aauw!

  2. Geen verslagje deze week ! In Aalst wordt de 5e ronde, volgens programma pas op wo. 28 mei gespeeld.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *