Een reactie op “Carlo in Faaker See”
  1. Mijn beste Carlo , met 1772 zou je nu in Brasschaat starten als 84. Dat is nog in de bovenste helft. Maar er zijn 60 jeugspelers ! Nee , mijn beste vriend , we amuseren ons nog , maar ook in Brasschaat mogen we al tevreden zijn met een 4 uit 9. Kijk maar naar onze vriend P. Broeckmans , verloren tegen Oleg !! En ik had een broekie van zo’n 10 jaar , maar hij speelde Scandinavisch als Pascal! Allez, in het begin toch. De jeugd is onze schaakwereld aan het veroveren , en we moeten daar blij om zijn ! Ik win ook graag , maar vergeleken met wat die ‘kadés’ op het bord toveren kan ik alleen maar genieten van hun spel. Maar eens iets kunnen ze nog leren van jou : vertellen ! Als ik jou verslag lees , waan ik me in Wijk-aan-Zee ! En heb ik alle bewondering voor hun schaken maar ik ben bang dat onze jeugd jouw literaire talenten niet snel zullen overtreffen. Maar nu moet ik snel gaan slapen, morgen speel ik tegen Benny Tots. Ik heb daar verleden jaar tegen gewonnen, en ik ben bang dat hij dat niet leuk vond….Nog veel geluk bij de lederhausen !!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *