Carlo in Kiel

Doorinfo

aug 8, 2010 398 views
14 reactie op “Carlo in Kiel”
 1. Carlo, je gaat toch een assistent(e) moeten meenemen volgende keer, om je koffers te dragen, hoor.

 2. Verslag geactualiseerd! Met excuses voor de minimalistische layout. Indien je geen nieuwe tekst ziet, gebruik dan ctrl-F5 om de actuele tekst te zien.
  Veel leesplezier.

 3. Hallo.
  Ik merk dat deel 2 op de website niet opgenomen werd. Nu staan er deel 1 en deel 3 in. Ik zal deel 2 opnieuw naar Pascal sturen, die moet dat er dan maar tussen zetten ! Groeten

 4. Heidi je doet me daar aan iets denken, ik ga daar toch eens over nadenken, ik liep al rond met de idee van in oktober nog maar eens weg te gaan !!

 5. Carlo, lees jij nu lekker The Nuremberg Trial in het bijzijn van die twee grapjassen.

 6. @Carlo: de belangrijke vraag in deze kwestie is, als je met een paard een insect verpulvert, of je je zet dan wel helemaal hebt uitgevoerd. Het insect bevindt zich namelijk tussen het stuk en het veld, waardoor het paard in feite nog boven het bord zweeft. Volgens mij kan je het dus nog altijd ergens anders neerplanten, niet…?

 7. Onze Kassenwart Carlo heeft gisteren gewonnen lees ik op de Kiel Open – site. Arno zal zich moeten reppen voor het podium ; die twee 2300+ laten weinig steken vallen. Voor uw algemene ontwikkeling : een slechterik uit één der James Bond films, genaamd Jaws (met stalen tanden), werd gespeeld door een acteur met de naam KIEL.

 8. Hoe ik ook mijn best doe, ik vind geen site met de resultaten van het tornooi … linkje Gertje ?

 9. Bastia ? Hm … hoe kan een eilandofiel zoals ik daar ‘nee’ tegen zeggen ?
  En laat nu Bastia net de enige stad zijn in Corsica waar ik nog niet verbleef …

 10. DEEL 6 (het slotdeel) werd na het einde van het toernooi vrijdagnacht nog geschreven en zaterdag om 07h electronisch per php gepost. Blijkbaar geraakt dit niet op de site, PdK is onbereikbaar ook per GSM. Ik vind dit spijtig en hoop dat de redactie dit laatste artikel toch nog eerstdaags op de site zal kunnen zetten, waar het thuis hoort, met helaas de onnodig verminderde actualiteitswaarde. Een reisgenoot had net al gesmst om te vragen waar het slot bleef, die wist natuurlijk dat het al 2 dagen bestond. Groeten.

 11. Heel leuk verslag Carlo! En als moeder van één van je 2 reisgezellen ben ik zo nog wat te weten gekomen over Kiel.
  Want dat heb je met die jeugdspelers (enfin, de mijne toch), slapen tot ’s middags, iets eten, partij voorbereiden en na de partij nog eentje drinken. Maar ze hebben zich in ieder geval super geamuseerd en dat is het voornaamste!
  Langs deze nogmaals bedankt en misschien tot op één van de vele schaaktornooien!
  Luce.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *