Carlo is ondertussen terug in ons land, en werkte zijn verslag af.

“Ze opende de partij met 1.c4. Sinds 2 jaar speel ik dat dus uitsluitend zelf met wit, maar ik krijg het bijzonder zelden tegen met zwart. En dus kon ik vandaag eens tegen mezelf opboksen. 1..,e5 Natuurlijk zijn c5, c6, Pf6, e6, g6 volwaardige zetten, alleen ik vind e5 de enige poging tot weerlegging van wit’s eerste zet. 2.g3 Pf6 3.Lg2 c6 4.d3 d5 5.cxd cxd 6.Pf3 Pc6 7.O-O
Had ze nu niet met Lg5 moeten komen ? Nu verhinder ik dit. Rokade is de beste zet als je geen betere zet hebt….”

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *