Carlo in Riga

Avatar foto

DoorPascal De Kaey

aug 8, 2012 126 views

Carlo breidde zijn reisverslag uit met stukjes over atletiek, taxichauffeurs, domme damezetten en hoge hakken. Lees hier. Ondertussen lezen we op de toernooisite dat hij gisterenavond in de derde ronde een Noor versloeg van 1975. Sterk! Vanmiddag komt een Letse 2000+ op het menu.
Carlo, je kan via deze pagina mij de updates bezorgen.

14 reactie op “Carlo in Riga”
  1. En Carlo blijft maar schrijven: wie wil weten welke verrassing hij tegenkwam in een Lets café, moet zeker verder lezen.

  2. vandaag tegen Ouadi Wahbi . Iets van 1900 en een beetje.Ik herken de vlag niet.Maar mag geen echt probleem zijn.Ondertussen heeft Ehlvest al een grote voorsprong op Carlo.Komaan jong, wakker worden en niet in cafés gaan eten en bier drinken! Dat doen we in Mortsel toch ook niet!

  3. Het verschil tussen zijn Belgische en zijn Fide elo’s zal alleen groter worden.Laatste partij verloren, nog steeds een TPR van 1835. De eerste prijs kan nu niet meer, maar de eer van SKOG staat op het spel, Carlo!

  4. Knap verslag Carlo. Zo komen we nog iets te weten over het leven daar. Ik heb begot zelf goesting om naar daar te vertrekken hoewel het hier nu ook uitstekend weer is. En België heeft nog geen gouden plak. In het redenloos feesten hebben we ons wel al onderscheiden 🙂

  5. Ja hoor, ronde 8 gewonnen tegen Pichler, 1891! hoe komt dat toch, als wij er niet bij zijn speelt hij als een leeuw? TPR 1903, niet slecht als ge 1730 hebt.Nu nog een Hollander van 2002.herinner je 1830, Carlo!!!

  6. Wie kan er zeggen dat hij met Shirov is gaan eten? Carlo! Verslag is verder aangevuld.

  7. Carlo, wat een prachtig verslag! Net alsof de lezer mee kan kijken over je schouder en naast je achter je bord zit. En goed gespeeld, vele elopuntjes gewonnen! Heb je het graf van Tal nog bezocht?
    Goede reis terug,

  8. Alweer een heel mooi verslag, ja, wat kan ik er nog aan toevoegen. Er is een toerismejournalist aan je voorbijgegaan, Carlo.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *