Wim won gisteren de topper tegen Gert en zorgt zo voor een ongemeen spannende competitie.  Gert zag een schijnoffer op f7 wel aankomen, maar onderschatte de resultaatstelling compleet: Er werd, tegen beter weten in, nog gesparteld als een duivel in een wijwatervat maar het kalf was reeds verdronken.  Tijd voor Gert om de theorieboekjes nog eens onder het stof te halen… Degene die de laatste tijd goede boekjes leest is Rudi, die vlotjes blijft meedraaien aan de top.  Hij remiseerde gisteren, na een felbevochten strijd tegen JacquesHeidi, Ghislain en Paul respecteerden de elo-logica en wonnen hun partij, de ene al wat vlotter dan de andere, maar schoonheidspunten tellen niet in schaak!  Frank en Jef tenslotte speelden remise.

_LEESMEER_

In de stand zijn er maar liefst 7 (!!!) kandidaten die nog in aanmerking komen voor het hoogste schavotje: Wim: 7,5 (10), Rudi: 7,5 (11),Ghislain: 7,5 (10), Heidi: 7 (10), Jacques: 6,5 (10), Gert: 6,5 (9) en Paul: 5,5 (8)!

 

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *