Voor het eerst in enkele jaren hebben we in ons clubkampioenschap nog eens vier reeksen in plaats van drie. In reeks vier vinden we naast enkele routiniers (Jef, Frank en Matthias) en de debutanten van vorig jaar (Bert en Arno) ook enkele nieuwe leden (Alita, Jelena en Hugo). Deurne-pendelaar Ria vervolledigt het veld.
In de eerste drie ronden nam Jef een blitzstart (3 op 3) en ook Matthias (1,5 op 2) en Arno (2 op 3) mochten niet klagen. Gisteren werd ronde 4 gespeeld en na deze ronde is er niemand meer met een perfecte score. Frank en Jef speelden (zoals wel vaker) remise in een Londen-systeem, hoewel wit in de slotstelling op pionnenroof had kunnen gaan met goede winstkansen. Weg maximum voor Jef. Bij Ria tegen Hugo werd ook remise overeengekomen in een stelling waar wit materiaal kon winnen. Weg maximum voor Hugo. Arno won met zwart van Alita en rukt zo in het klassement op naar de tweede plaats. Het belooft een spannende en open reeks te worden.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *