Dinsdagavond werd er in alle reeksen een volledige ronde van het clubkampioenschap afgewerkt. In reeks I komt Pascal terug mee aan de leiding na een plotse matcombinatie in een gelijk opgaande partij tegen Lino. Andrej en Richard maakten er een waar spektakelstuk van. Onduidelijkheid was troef maar Andrej slaagde erin het punt naar zich toe te trekken. Tobias en Richard deelden de punten._LEESMEER_

In reeks II wonnen Paul en Wout hun partij. Wout komt daarmee alleen op kop, maar heeft de adem van een gans peloton in zijn nek.

Van de 8 spelers die optraden in reeks III konden er slechts 2 winnen: Alejandro en Willem. Willem Jef en Gert staan nu samen aan de leiding.

Wel veel winnaars in reeks IV: Johan, Ghislain, Rudi en Karel. Johan leidt met een ijzersterke 5/5 maar de achtervolgers volgen op heel korte afstand.

2 reactie op “Clubkampioenschap”
  1. Moet ik het normaal vinden dat een speler die verloor tegen iemand die nu alg. forfait heeft gegeven, voor zijn ontmoeting tegen die speler nu plotseling een vol punt krijgt ?? Zie 2e afdeling

  2. Carlo, als de speler die algemeen forfait geeft nog niet de helft van de partij gespeeld heeft, worden alle reeds gespeelde partijen geannuleerd. Dat iedereen dan een 0 of een 1 krijgt maakt geen verschil. Ik zet het nu op 1 omdat dit technisch het eenvoudigste is in het systeem.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *