Voor één keertje starten we ons verslag met het Laddertoernooi. Daniël staat nog op kop, maar daaronder bewoog er dinsdag heel wat. Herman won immers van Tobias en Gert versloeg Richard. De tussenstand: 1.Daniël – 2.Herman – 3.Tobias – 4.Gert

In reeks 1 van het clubkampioenschap versloeg Pascal Nikolaas na een slepende partij. Ook Roger won zijn partij tegen Willem. In de stand volgen Pascal en Nikolaas op respectievelijk 1 en 1,5 punt van René.

In reeks 2 wonnen Jan en Patrik hun partij, maar Lino blijft onbedreigd op kop staan. In reeks 3 hebben Jonathan en Bart met hun winstpartij de achtervolging ingezet op Gert. Ook Willem won zijn partij.

Lino blijkt ondertussen het gokken in zijn genen te hebben. Zijn correct voorspelde winst van Roger tegen Willem leverde hem maar liefst 12 punten op en daardoor verstevigt hij zijn leidersplaats in de Skotto stevig.

2 reactie op “Clubkampioenschap”
  1. Ik stijg ook drie plaatsen in de Skotto. Ik had eigenlijk wel een vermelding daarvan verwacht 🙂
    Het trio Hiel, Torfs en Schick zijn momenteel echter hors catégorie 🙂

  2. Ter info: Bert (reeks 2) moet wegens professionele redenen forfait geven voor de rest van het clubkampioenschap. Omdat hij nog niet de helft van de partijen had gespeeld, vervallen de gespeelde partijen. Ze worden wel verrekend voor elo.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *