Het clubkampioenschap is bijna twee maanden bezig. Zeer dringend tijd dus voor een stand van zaken!

In reeks 1 is er al een duidelijke afscheiding. Benjamin is ijzersterk bezig en leidt met 5/6. De enigen die dit tempo kunnen volgen zijn Daniel (4/4) en Lino (3/4). 

In reeks 2 lijkt het traditioneel weer een uiterst spannende strijd te worden. Bert leidt met 4,5/6 maar zes (!) andere spelers volgen binnen het punt. Jan liet nog geen steek vallen met zijn 4/4.

In reeks 3A voeren Gert en Wim het peleton aan. Zij hebben de beste papieren voor een plaatsje in play-off 1. In 3B zijn het Alejandro en Heidi die kunnen beginnen dromen van een plaatsje in play-off 1.

In het Laddertoernooi staat Alain al enkele weken aan de leiding. De Skotto wordt aangevoerd door Carlo met een kleine voorsprong op Wim en Frank.

2 reactie op “Clubkampioenschap”
  1. Gisteren verloor ik een briefje van 50 euro in de club. Beetje raar voor een penningmeester. Het zat los in mijn broekzak. Daar staat natuurlijk geen naam op, maar als iemand een dergelijk briefje op de grond heeft zien liggen en opgeraapt, zou ik het vanzelfsprekend appreciëren dat het bij mij zou terugkeren. Waarvoor alvast mijn beste dank.

  2. Hopelijk heeft onze penningmeester geen ‘gat in zijn zak’ 🙂

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *