Het was meteen een drukke bedoeling, die eerste ronde van het clubkampioenschap. Maar tussen die drukte door waren wel enkele pareltjes van partijen te bespeuren. In reeks 1 toont de uitslagenfiche weinig verrassingen maar dat liep toch niet overal zo vlot als het lijkt. Vooral Benjamin mag opgelucht zijn, want zonder Tobias‘ blunder in het eindspel hadden de vakjes omgekeerd gehangen._LEESMEER_

Ook in reeks 2 geen verrassingen al noteerde Herman bij zijn overwinning tegen Jacques wel op het uitslagenblad de opmerking "Met heel veel chance".

En ja, ook in de derde reeksen regeerden de elo's. 3B lijkt zich collectief op salonremises te hebben gestort maar, naar het schijnt, werden er toch heftige strijden geleverd.

Naast deze 12 partijen werd er ook al voor het laddertoernooi gespeeld waarin Alain en Guy hun partij wonnen. 

Ook de Skotto ging van start. Zeer straf zijn de voorspelling van Carlo. De zes voorspellingen die hij deed, kwamen allemaal uit. Vanaf heden mag men onze penningmeester dus met recht en rede 'Het orakal van Mortsel' noemen.

4 reactie op “Clubkampioenschap uit de startblokken”
  1. Dus als we nu allen het ‘orakel van Mortsel’ volgen bij de Skotto, dan scoren we even goed als hij. Alleen rijden we dan het systeem in de prak en blijft hij alleen op kop. Dus toch maar hopen dat het orakel niet feilloos blijft.

  2. Ik denk als je bij hem ten rade gaat, dat de kwaliteit van de voorspelling afhangt van welk offer je meebrengt: een bolleke of een Westmalle-trippel …

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *