Afgelopen dinsdagavond werden er slechts 6 partijen gespeeld voor het clubkampioenschap. Wellicht zat de halve finale van het WK voetbal daar voor iets tussen. In reeks 1 en 4b werd er zelfs niet gespeeld.
In reeks 2 was er wel een partij. Man in vorm Patrick won met wit van Gert en neemt nu de leiding in de reeks. Weliswaar heeft Herman nog steeds de beste papieren, maar Patrick krijgt nu officieel het predikaat “titelkandidaat”. Patrick haalde zonder te verliezen 5 punten uit zijn laatste 6 partijen. Zet hij die lijn voort in 2023?
In remisereeks 3 waren er 3 remises. Koploper Bart ging nochtans met een pion meer het eindspel in, maar tegenstander Wim kon nog gelijk trekken. Omdat Ghislain ook gelijkspeelde behoudt Bart zijn voorsprong van een vol punt. Volgende week mag Bart Heidi gaan bekampen. Heidi staat 5e in de stand, maar heeft nog enkele partijen tegoed waaronder 2 stuks tegen Bart. Met haar score van 4.5 op 8 dingt ze zeker nog mee voor plaats 1.
In Reeks 4a won Wouter van ijverige student Marc. Er was ook de kameradenderby tussen Arno en Bert. Ditmaal trok Arno daarbij aan het langste eind. Arno klimt hierdoor naar een (gedeelde) tweede plaats. Muziek in de oren van Mateo die nu nog comfortabeler op 1 staat.

Aanstaande dinsdag staan er terug 13 CK-partijen ingepland. We kijken er weer naar uit. Tot dinsdag, Skog-dag!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *