Afgelopen dinsdag was de tweede speelronde van het SKOG clubkampioenschap. Enkele partijen werden uitgesteld, maar toch zat de zaal weer goed gevuld. In reeks 1 gaat Pascal aan de leiding na een remise tegen Mart . Volgende week speelt Dries zijn eerste partij en dat is meteen tegen de koploper. Voorzitter Jan zal pas in oktober in actie komen. Grote conclusies zullen voorlopig nog niet getrokken worden in reeks 1.
In reeks 2 had Gert niet veel tijd nodig om Wijnand te verslaan. Gert is nu met 2 op 2 “top of the league”.
In reeks 3 begon Benny zijn campagne met een vol punt. Volgende week komt ((SPO)) voor het eerst in actie, en wel tegen Benny; dat wordt een interessante partij. Zonder uitstellingen komt volgende week iedereen in reeks 3 in actie.
In de reeksen 4 laten de youngsters van zich spreken. Zowel Mateo als Arthur gaan namelijk met 2 op 2 aan de leiding. De koplopers komen beiden aanstaande dinsdag in actie. Is er iemand die dit jong geweld kan temmen?
We gaan het weer zien boven het Theatercafé 😊

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *