We zijn een week verder en weer een beetje wijzer. Al is het in dit stadium van het CK slechts een miniscuul beetje.
In reeks 1 hield Patrik net zoals in het vorige VSF-kampioenschap Dries op remise. Ook Tony en Pascal deelden de punten. Pascal en Patrik blijven voorlopig aan de leiding met 2 op 4. Tony en Dries zullen met 1,5 op 2 niet klagen van hun start. Volgende week bekampen Pascal en Patrik elkaar, maar ook Tony en Dries. Benieuwd of de klassementskaarten dan geschud worden.
In reeks 2 waren er witte punten voor Kenneth en Herman. Gert kwam niet in actie, maar blijft aan de leiding. Herman zorgt met 2 op 2 wel al voor hete adem in zijn nek.
In reeks 3 deed Ghislain een goede zaak met winst tegen Heidi. Wim blijft aan kop zonder te spelen; volgende week bekampt hij met zwart Benny. Op voorhand al een interessante battle.
In reeks 4a onderstreepten Mateo en Bert met eclatante zeges hun ambities.
In reeks 4b waren de ogen vooral gericht op de partij Freddy-Hugo. Een lange thriller werd verwacht. De partij eindigde echter abrupt na een Botez-gambiet van Hugo. Ria was dinsdag de eerste die een half puntje kon afsnoepen van Arthur. Arthur behoudt wel de leiding met een indrukwekkende 3,5 op 4.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *