De 4 elo-toppers Daniël, Werner, Jan T en Bart stoten door naar de volgende ronde van de Beker Adams. Werner en Jan kwamen nooit echt in de problemen tegen respectievelijk Wim C en Roger.
Daniël won al heel vroeg in de partij een pion van Nikolaas, maar maakte het zichzelf dan onnodig moeilijk, waardoor Nikolaas toch nog tegenspel kreeg. Daniël trok uiteindelijk toch de lakens naar zich toe. _LEESMEER_Voor Bart, die moest winnen, zag het er lange tijd benauwd uit toen hij een eindspel met een pion achter inging. Pascal speelde het echter iets te opportunistisch en daar profiteerde Bart maximaal van.

Volgende week mogen Bart en Daniël enerzijds en Werner en Jan T anderzijds uitmaken wie de finale speelt.

3 reactie op “Daniël, Werner, Jan en Bart winnen”
  1. Akkoord, erg bescheiden is het niet echt om ermee uit te pakken, maar ik wou het toch eens natellen: straks mijn 15de bekerpartij in het zaaltje :-).

  2. Ik denk dat ik in mijn relatief korte carrière bij SKOG al aan nummer 3 of 4 zit, maar hou me niet bezig met cijfertjes…

  3. Voor de één of andere reden geraak ik zelden in het zaaltje. Ik denk dat het me nog maar 3 keer gelukt is in die 20 jaar SKOG.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *