Vanwege professionele werkzaamheden zagen we Daniel dit jaar minder dan gewoonlijk, maar toch net genoeg om niet alleen de toernooiwinst gisterenavond op zijn naam te schrijven maar ook het volledig criterium dat over 4 toernooien liep.

Daarvoor moest hij gisteren wel een quasi perfect parcours lopen. Niet eenvoudig na een vroeger remise in ronde 2 tegen Tony en Erik die tot en met de laatste ronde in zijn kielzog bleef. In de laatste ronde kon Daniël dankzij winst tegen Erik de buit binnenslepen. Daniel eindigde dus met 6,5/7. Erik en Patrik volgden met 5/7.

In de criteriumstand (die bepaald wordt aan de hand van de 3 beste resultaten over de 4 toernooien) behaalde Daniel 175 punten. Pascal wordt tweede met 159 punten en Michel derde met 147.

De ratingprijzen zijn voor Pascal (-2000), Jeroen (-1800), Kenneth (-1600) en Arthur (-1400). Goed gedaan jongens!

Volgende dinsdag organiseren we op grote vraag terug een analyseavond. Daarnaast zal er ook een boekenverkoop zijn waar je voor een appel en een ei schaakboeken zal kunnen kopen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *