Dit weekend werd het lentetoernooi van Moretus gespeeld. Dat betekent Rapid op zaterdag en Jeugdtoernooi op zondag. Bij het Rapidtoernooi speelden 3 Skoggers mee: Patrik B (4/7), Lino (4/7) en Carlo (3/7). Eindwinnaar werd Stefan Docx.
Meer succes de dag erop in het jeugdtoernooi waar de broers Benjamin en Hendrik respectievelijk de B- en de C&D-reeks wonnen. Sterk gedaan!

3 reactie op “Decrop en Decrop scoren in Hoboken”
 1. Vooral de partij van Hendrik tegen Reinaert Verstraeten (1970 elo) was bijzonder knap. In een vlijmscherpe opgezette Enlgish attack in de Najdorf, offerde Hendrik met de witte stukken een loper voor 2 pionnen om 3 zetten later de dame te winnen tegen paard en loper. Met een dame tegen 3 stukken bleef hij in de aanval. won een 2 stukken tegen een toren en werkte het eindpsel vervolgens heel beheerst af.

 2. Jan had mij gevraagd om een verslag te schrijven over mij en Hendrik:

  Na een voor ons beide niet super-BJK, wilden we revanche.
  Hendrik, normaal -10, speelde mee bij de -12, omwille van de weinige spelers deed de -12 mee bij de -14. Hendrik speelde een héél goed toernooi, vooral ronde 5, deze die in de reactie hieronder staat. Na ronde 6 stond hij met 6/6 al 1.5punt los! Hij had een beetje show door de laatste ronde met een zonnebril te spelen van David Roos, de winnaar van de open reeks, en deze ronde verliest hij dan ook…
  Ikzelf speelde bij de -16, die samenspeelde bij de open reeks. Na 3.5/6 te hebben gescoord was ook ik al zeker van de titel bij de -16. De laatste ronde moest ik tegen David Roos, die met remise zeker was van de titel bij de open reeks en deze aanvaardde ik dan maar.
  En zo is onze revanche goed gelukt.

 3. In de eindstand zie ik toch vier Oude God spelers. Tom haalde ook 3/7.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *