De puzzel is rond: de reeksindelingen en de paringen van het clubkampioenschap 2010-2011 zijn klaar. De clubkampioenschap-pagina steekt in een spliksplinternieuw kleedje. Om er optimaal gebruik van te maken, kan je best ingelogd zijn op de website. Zo krijg je meteen een duidelijk overzicht van welke dagen je aan het bord wordt verwacht._LEESMEER_

We zijn dit seizoen met exact 40 deelnemers. Zoals op de AV vastgelegd zitten in reeksen 1, 2 en 3 telkens 9 spelers. Zij spelen een dubbele round-robin. In reeks 4 zitten 13 spelers. Zij spelen volgens het ‘Scheveningen-systeem’: eerst een volledige round-robin, waarna de reeks in 2 subreeksen wordt gedeeld en er nog een round-robin gespeeld wordt in deze subreeks.

Ter herinnering:
1. Partijen starten stipt om 20u00
2. Wens je een partij uit te stellen, laat dit dan aan je tegenstander weten. Vervolgens laat je mij iets weten, zodat ik de partij kan verzetten naar de eerstvolgende vrije datum. De telefoonlijst vind je in het menu onder ‘Mijn Skog’ nadat je bent ingelogd.
3. Je kan in de loop van het toernooi nog 4 keereen partij uitstellen
3. Vergeet ook niet dat je altijd kan deelnemen aan het neventoernooi als je niet hoeft te spelen in het clubkampioenschap. Schaakplezier verzekerd!

Aan alle deelnemers een succesvol en spannend kampioenschap gewenst!

4 reactie op “Dinsdag start Clubkampioenschap”
  1. Ja Gert viel daar op omdat jij het persé nodig vond om net dàt woord cursief af te drukken !

  2. Carlo, gisteren nog dik gelachen met een verhaal over jou en je Kiel-reiscompagnons. Je zou het woord ‘motherfucker’ gebruikt hebben toen iemand de ruit van de huurwagen besmeurde. We vonden dat een atypische doch rijke woordenschat van een 60 plusser.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *