Drama troef in ronde 2

Enkele partijen van de tweede ronde van het clubkampioenschap kenden een dramatische afloop.

In reeks I was er de enorme blunder van Jan waardoor Tobias een vol punt in de schoot geworpen kreeg. In reeks 2 was Herman de kluns van de dag door remise aan te nemen in een gewonnen eindspel. En in reeks 3 deed Sven het nog straffer door in een betere stelling gewoon op te geven._LEESMEER_

Gelukkig was het niet overal kommer en kwel. Alhoewel… In reeks 1 speelden Lino en Nikolaas zowat de platst mogelijke remise en verloor Patrik na 2 grafzetten van Pascal.

In reeks 2 speelden Guy en Quinten wél een boeiende remise (enkel maar remises voorlopig in deze reeks).

In reeks 3 deelden Enrique en Paul de punten in een open stelling en won Kenneth van Patrick.

In reeks 4 namen Johan, Karel, Jef en Christophe een volledig punt mee naar huis.

U merkte het misschien ook op: voor het eerst werd er hier en daar met digitale klokken gespeeld tijdens het clubkampioenschap. Ze staan voor eenieder ter beschikking. Wel wordt gevraagd ze liefdevol en met zachtheid te behandelen. Op de rode klokken is het clubkampioenschap-tempo voorgeprogrammeerd (tempo nr.4). De andere klokken hebben dit tempo standaard niet, maar daar komt binnenkort verandering in. Nog vragen? Val gerust onze materiaalmeester Tobias lastig!

Nog een leuk nieuwtje. Bezoekers die gisterenavond op de SKOG-site kwamen, kregen vanaf +/- 22u de melding dat ze live de uitslagen konden volgen. Ideaal voor wie niet op de club geraakt, maar toch reuzebenieuwd is naar de uitslagen.
Let wel: dit zal enkel gebeuren als uw toernooileider zelf niet (meer) speelt. Het icoontje dat je hiernaast ziet verraadt dat er live-uitslagen te volgen zijn.

4 reactie op “Drama troef in ronde 2”
  1. Nog een klein maar handig extraatje op de pagina van het clubkampioenschap. Het linkje ‘mijn afwezigheden’ toont het overzicht van je afwezigheden en het resterende saldo. Ingelogd zijn is noodzakelijk.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *