5 reactie op “Dries en Gert beste Skoggers op VK”
 1. Hmm, minst slechte Skoggers zou ik geschreven hebben. Of is dat nu weer te streng ? Ik denk toch dat er in dit tornooi aardig wat Skog-elopuntjes naar andere kringen zijn weggevloeid ! Een ontgoochelde supporter. En ook ontgoocheld omdat je professioneel uit de speelzaal van de experten werd weggebonjourd, je moest het maar op een onduidelijk scherm volgen, dan had ik het even goed of nog gemakkelijker op mijn pc kunnen volgen.

 2. Tja Carlo, met uw reputatie 🙂
  Ik mocht vrijdag probleemloos de experten bekijken.

 3. Ik betwijfel of er ELO-leakage was voor SKOG tijdens dit tornooi. De tegenstand was toch wel bijzonder zwaar ; ik moest bv. tegen drie +2000 tijdens de eerste ronden, Dries en Lino zag ik ook meestal tegenover dikke vissen zitten.

 4. Gemidd. tegenstand

  Gert 1770
  Jonathan 1812
  Ezra 1887
  Heidi 1635
  Dries 1818
  Patrik 1699
  Lino 1778

  En Ezra (3/6), Patrik (3/5) en Jonathan (2/5) wegens afwezigheden. Misschien is er zelfs nog lichte ELO-winst.

 5. Mooi en duidelijk interview van Bart! Dat onze geliefde sport ook als zodanig erkend zou moeten worden.
  Goed gedaan Bart!

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *