De meeste spelers zijn goed bijgewerkt qua in te halen partijen van het clubkampioenschap en zodoende kenden we dinsdag een rustige inhaalronde. Minder rustig werd het op de borden zelf. Pascal offerde tegen Ricky 2 pionnen, maar kreeg er schitterend spel voor in de plaats._LEESMEER_
De partij eindigde evenwel in een anticlimax toen Pascal een stuk wegblunderde. De andere titelkandidaat Nikolaas had het – ook in een onorthodoxe opening – niet eenvoudig tegen Patrik. Pas in de tijdnoodfase kon Nikolaas het verschil maken. Pascal is nu uitgeteld voor de titelstrijd. Nikolaas en Ricky mogen het onder elkaar uitvechten wie clubkampioen 2009-2010 wordt.

In reeks 3 won Luc het in een marathonpartij van Paul.

In de door forfaits geplaagde vierde reeks is de winnaar bekend! Dries won, na vorig jaar reeks 5 te hebben gewonnen, nu ook reeks 4. Proficiat, Dries! Volgend jaar hetzelfde exploot in reeks 3?

3 reactie op “Dries wint reeks 4 (misschien)”
 1. Wel spijtig dat de winst met zoveel forfaits gepaard ging. Gelukkig voor Dries is reeks drie er één met weinig forfaits.

 2. Het is nog lang niet beslist.
  Patrick kan nog altijd eindigen met 6.5/8.
  Ik kijk al uit naar die partij.

  ik had trouwens gisteren mijn mail maar moeten checken want Wim had in de namiddag nog een mailtje gestuurd.

  We kunnen nog altijd een 3de ronde spelen met de overblijvers…

 3. Je hebt gelijk, Dries. Ik ben blijkbaar wat te voorbarig geweest. Patrick moet nog 3 partijen inhalen en jullie onderlinge partij zal inderdaad cruciaal zijn.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *