4 reactie op “Eerste SKOG-confrontatie in Aalst”
  1. Carlo, dat van dat vaderschap was eigenlijk een grap. Een truc om nog een rondje langer te kunnen blijven.

  2. Grapje ! Ik word dus wel degelijk vader. Ik hoop dat het kindje mij goed opvoedt 🙂
    Gisteren was een leuke avond. De SKOG-buit was om tevreden over te zijn. Volgende keer vlieg ik er met de bijl in !
    Nog even : ik stond gisteren een pion voor en had een vrijpion. Tegenpartij had dus een pion minder én een dubbelpion. Ik vond het grof dat mijn opponent net na het aanvaarden van het remisevoorstel (waarover hij nota bene 20 minuten moest nadenken ..) zei dat ik ‘nog zou moeten opletten hebben’. De omgekeerde wereld zowaar.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *