ELO-punten 1 april

DoorTobias Verhulst

apr 1, 2016 164 views

Het is de eerste april vandaag, dus er is een nieuw ELO-klassement. Omdat in het clubkampioenschap nog enkele partijen moeten worden gespeeld is dit nog niet verwerkt. De winsten en verliezen komen dus voornamelijk uit de Interclub en Zilveren Toren. De grootste winnaars zijn Kenneth (+57), Alejandro (+48), Dries (+34) en Luc (+30). Tony (+22) en Jan (+13) komen terug boven 2000, terwijl Tobias (+18) voor het eerste boven 1900 staat. Opmerkelijk is ook de +29 van Matthias. Hij verkreeg deze punten in slechts één enkele partij, waarin hij won van een tegenstander met zo'n vierhonderd punten meer.

_LEESMEER_

Volgens de KBSB-lijst stijgt Ruben 131 punten, maar dat is omdat hij nu pas aan twintig partijen is, en dus voor het eerst een niet-voorlopige rating heeft. Yannick heeft trouwens voor het eerst een voorlopige ranking gekregen, hij komt de lijst binnen met 1687. Minder goed waren de voorbije maanden voor Gert (-57), Carlo (-34), Bert (-21) en Roger (-20).

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *