De afgelopen twee zondagen vond het clubkampioenschap voor de jeugd plaats. 

Ezra legde een foutloos parcours af. De perfecte score zegt misschien al genoeg, maar het spel dat hij daarbij op het bord toverde was van een uitstekend niveau.
De achtervolgers waren Milo, Denis en Michiel met 5/7.  Vooral de winstpartij van Milo tegen Vincent met het uiterst complex eindspel sprong in het oog.  _LEESMEER_
Vincent was trouwen de beste van stap 3, hij is ook de enige. Maar 4 op 7 blijft een mooie score.
Nog een speciale vermelding voor de spelers van stap 2+ die moedig ten strijde trokken tegen de grote jongens van stap 4 en 5.   Vooral Nicolas wist in het begin van het tornooi de scalp van enkele “stap vijvers” te veroveren, als hij nu nog eens regelmatig zou rokeren zou hij misschien meer hebben gehaald dan 3 uit 7. 

4 reactie op “Ezra wint jeugdclubkampioenschap SKOG”
  1. Is Ezra een voornaam ? Heeft die jongen ook een achternaam ? Ik zie hem niet staan in de elolijst van de club.

  2. Ja hoor, zie de Amerikaanse dichter Ezra Pound of de acteur Ezra Miller. Het is een joodse naam die “helper” zou betekenen.
    Dat “onze” Ezra ook een achternaam heeft, lijkt me verder niet ondenkbaar. Net zoals Milo, Denis en Michiel, om Vincent en Nicolas niet te vergeten. Maar meer weet ik daar voorlopig nog niet over. Niettemin, als ik binnen enkele jaren tegen Ezra e.a. zou moeten spelen, zal ik toch uitkijken, met of zonder achternaam voor het jonge geweld. (Ik heb tegen het oude, genre Carlo, Quinten, e.v.a. al moeilijk genoeg.)

  3. Het gaat hier om ezra terryn (stamnr. 52027) Die van borgerhout overkomt en skog als eerste aansluiting wil maken. Hij is pas bij onze jeugd gekomen. De eerste les dat hij er was, viel samen met ons jeugdclubkampioenschap.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *