Geen verrassingen voor de Skoggers in Brasschaat, al was dat niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Pascal, Frank en Lino konden pas in het eindspel het verschil maken tegen een op papier veel zwakkere tegenstand. Er waren meteen ook 2 confrontaties tussen Skoggers: Jan T en Carlo wonnen respectievelijk van Patrick VH en Benjamin. Zeer mooi was de partij van Jeroen tegen ex-Skogger Dardha.
Morgen staan er geen Skoggers tegenover elkaar.
Ronde 1: 9/18 = 50%

7 reactie op “Geen verrassingen in Brasschaat”
 1. En mijn partij dan???
  Deze was ook zeer mooi hoor…
  Niet zo fameus als jeroen, maar toch…

 2. Wat we niet gezien hebben, kunnen we niet weten, hé Kenneth. Zet ze op de site via Clubleven, Partijen, dan kunnen we zelf oordelen.

 3. Effe melden dat ik zelf ook speel, en dus ondertussen geen 18 andere borden in het oog kan houden. Als er iemand een boeiende partij heeft gespeeld, mag je me altijd de pgn bezorgen.

 4. tobias

  Normaal gezien komt er alle dagen een bulletin waar een aantal partijen met korte analyses instaan (topborden + selectie). deze partijselectie kun je normaal gezien ook downloaden

 5. Vandaag won haast iedereen van onze club! Vooral Carlo (1-0 tegen 2050) en Jan V (1-0 tegen 2039) lieten zich opmerken.

 6. Pascal jij berekent 9 op 18=50%. Maar per onderlinge Skog-confrontatie moet je er een te behalen punt aftrekken ! Dus 9 op 16
  CD

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *