Eén ploeg van Burcht, één uit Leuven en vier uit Deurne brachten ons zondag een bezoek voor de tweede ronde van de Interclub-competitie. _LEESMEER_

Zoals zo dikwijls waren de resultaten van onze 6 Interclub-ploegen heel verschillend. SKOG I kon haar elo-overwicht niet verzilveren en moest tevreden nemen met een gelijkspel. De sterkste prestatie kwam van SKOG II die het sterkere Deurne II versloeg. SKOG III behaalde een perfecte score tegen Leuven IV.

Minder verging het de andere drie ploegen. SKOG IV en SKOG V waren kansloos tegen de sterkere tegenstander. SKOG VI verloor tegen een gelijkwaardige ploeg.

De ploegkapiteins kunnen jullie zeker meer vertellen.

5 reactie op “Goede zaak voor SKOG II en III”
  1. Ik ben echt wel door het oog van de naald gekropen. De jonge Leuvenaar had een stuk kunnen offeren dat hij met een intrest van drie pionnen had kunnen terugwinnen. Op het einde mis ik zelfs een mat in drie waardoor hij had kunnen ontsnappen en misschien remise had kunnen maken. Mijn laatste kans nam ik echter wel en toen dame tegen toren overbleef (plus verhakkelde stelling) gaf de jongeling op.

  2. Mijn eerste ronde heb ik gewonnen van Fernand Decombes. Gisteren (zondag) heb ik geen echte tegenstand gehad (mat na 11! zetten). Een 2/2 voor de persoon die ontleend is op aanraden van onze voorzitter 😉

  3. De prijs om voor het eerst in mijn leven te degraderen naar 5e Afdeling : een ronde bye. Morgen 21/10 speelt skog 4 niet. En vermits skog 1, 2 en 5, dat is 14 man, allen uitspelen bij Borgerhoutse SK, zal ik daar dan morgennamiddag eens gezellig maar toch fanatiek met sjaal en toeters gaan supporteren. Een beetje voorzichtig moet ik wel zijn. Borgerhoutse 1 speelt in 1e Nationale, dus daar zit een arbiter in de zaal, die mijn toeters niet goed gaat verdragen. Maar ik heb zo veel vriendelijke kennissen bij Borgerhoutse dat die vast en zeker de Mortselse penningmeester met een fluwelen handschoen zullen willen gedogen ! Toi toi mannen, geef ze er maar eens lekker van langs, die van Borgerhout.

  4. @Carlo: we spreken zo af: ik doe een stukoffer en op dat moment toeter jij in het oor van mijn tegenstander, zodat die – totaal verdoofd – het offer aanneemt.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *