Slechts 1 partij in reeks 1 van het clubkampioenschap werd er gespeeld, die gewonnen werd door Nikolaas. Al had hij daar wel de medewerking van Wim voor nodig die in een betere stelling in de fout ging. Nikolaas voert nu wel terug het klassement aan._LEESMEER_

In reeks 2 eindigde de topper tussen Carlo en Tobias op een sisser toen laatstgenoemde een volledig foutief stukoffer beging en enkele zetten later al moest opgeven. Het is nog vroeg, maar Carlo heeft zijn start van het clubkampioenschap duidelijk niet gemist en lijkt alvast een stevige titelkandidaat.

In reeks 3 traden alle 16 spelers aan, waarschijnlijk een unicum. Vooraan won Karel en blijft daardoor aan de leiding, daarachter speelden Heidi en Ghislain remise. Zij volgen op plaatsen 2 en 3 weliswaar met minder gespeelde partijen dan Karel.

In het laddertoernooi wordt Pascal de nieuwe leider vanuit het niets, na remise tegen Daniël.

In de Skotto had Mart een superdag. Hij leidt nu comfortabel met 17.57 punten.

In deze internettijden bleek de boekenverkoop toch een gigantisch succes. Meer dan 100 boeken werden verkocht! Als al deze boeken nu ook nog worden gelezen kan het niet anders dan dat de elopunten van onze club gigantisch gaan stijgen. Met de opbrengst kan de club alvast weer nieuw materiaal kopen.

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *