We zijn in onze club – het mag toch gezegd – gezegend met een pracht van een clubkampioenschap. 35 spelers in 4 homogene reeksen spelen tussen september en maart maar liefst 14 à 18 partijen, allemaal in een mooie dubbele round robin. Als we even over de grenzen van onze club naar onze schaakburen kijken, dan zien we dat dat allemaal niet evident is. _LEESMEER_

De meeste clubkampioenschappen elders hebben amper de helft van het aantal te spelen partijen, waarbij je hoop en al om de drie weken een tegenstander krijgt voorgeschoteld. Skoggers zijn veelspelers, dat weten we al sinds een enquête van een jaar of tien geleden. Dat zien we ook in de Interclub die weldra begint waar we 's zondags met een leger van 32 man zullen opdraven.

Dit allemaal maar om te zeggen dat uw toernooileider/verslaggever het niet ziet zitten om een verslag te schrijven over alle 14 partijen van een eivolle zaal gisterenenavond en jullie gewoon het linkje met de uitslagen bezorgd.

3 reactie op “Het leven van een verslaggever”
  1. Andrej moet spijtig genoeg forfait geven voor het clubkampioenschap wegens onverwachte omstandigheden. De reeds gespeelde partijen zullen wel voor elo worden verrekend.

  2. Guy VH. Hij recidiveert: paar jaar terug heeft hij ook al eens forfait gegeven….

Een reactie achterlaten

Off topic reactie | Meld een fout/klacht | Gedragscode

Opgelet, je bent niet ingelogd. Je reactie zal mogelijk eerst moeten worden goedgekeurd door de webmaster vooraleer ze op de website verschijnt.

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *